Ta vare på kroppen din

Det er fort å skade seg mens man jobber, fordi man ikke tenker over de ergonomiske faktorene, og fordi man ofte skal spare på tiden. Men det er ikke spesielt lønnsomt over tid.

Det kan bli en dyr affære, om du kommer til skade.

 

En enkel metode som kan hjelpe deg
Et løftebord kan lette den harde og fysiske jobben. Et løftebord kan som navnet så fint indikerer, løfte tunge ting opp og ned i den helt riktige høyden for deg, så du slipper bøye deg og stå i ukomfortable posisjoner, som kan ødelegge kroppen din over tid.

 

Hva kan du bruke et løftebord til?


Når man arbeider hardt flere timer i døgnet, er det enda viktigere å tenke ergonomisk. Du kan for eksempel bruke løftebordene til arbeidsplattform – der du kan tilpasse bordet til din egen høyde. Du kan også bruke bordet til pålessing av paller og til godshåndtering. Generelt er bordene perfekte til å løfte tunge gjenstander, som eller ved løft kan få ryggen til å låse seg.

Et løftebord kan lette arbeidsdagen og skape et bedre arbeidsmiljø og sparer deg for energi og sykedager fra jobben.

 

Løftebord med flere funksjoner
Et løftebord er veldig fint på en arbeidsplass, der det foregår mye fysisk jobb. Noen arbeidsplasser vil kreve flere funksjoner. Løftebord fås både med enkel og dobbeltsaks – med dobbeltsaks kan du heve bordet enda lengre opp. Løftebord kan både stå stabilt et sted eller fungere som en mobil rullevogn, som du kan flytte rundt med. Noen løftes manuelt og andre er automatiske. Du kan også spesialtilpasse løftebordene med en ramme eller et rekkverk, da kan løftebordet brukes som handikap lift eller som vareheis.

Et løftebord kan også brukes i det private hjemmet som hjelpemiddel til diverse oppgaver.

 

Hvilke behov har du?
Er du usikker på, hvilke behov du har på arbeidsplassen eller leter du etter det perfekte løftebordet til dine ansatte, kan du besøke Altistore, som har mange ulike typer løftebord. Er du usikker på hvilket du skal velge, kan du også få råd og veiledning til å velge det helt riktige løftebordet.

Det er verdt å tenke på at hver ansatt er forskjellig. Bordet kan heldigvis tilpasses den enkelte brukeren, slik at alles behov blir ivaretatt. Helt enkelt blir arbeidet mer effektivt i lengden, derfor sparer du fort inn de pengene, som bordet koster. Kravene til ergonomiske forhold på arbeidsplassen blir strengere, og heldigvis lever de profesjonelle løftebordene opp til disse kravene. Spesialtilbehøret kan kjøpes separat om du vil at bordet skal ha flere funksjoner.

 

Tenk på deg selv mens du jobber!

Leave a Reply