Dra på en kulinarisk reise i nye sko!

Mat er noe vi forholder oss til hver eneste dag, men hvorfor ikke besøke nærområdet og finne ut hva det har å by på?

Gå tur i nærområdet

Det er fantastisk hva man kan finne når man bare leter i nærområdet. Her om dagen var vi ute og gikk en tur. Da fant vi noen som solgte hjemmelaget honning fra hagen sin. Dette måtte vi jo selvsagt prøve.

For å finne nye perler er det viktig å ha godt skotøy. Det å ha sko som er komfortable, men også stilige kan hjelpe mye på veien. Prøv å finne noen kule sko på NA-KD. De har utrolig mye fint og ikke minst trendy.

Skaff deg noen treningssko og forbered deg på langtur! Hvis du for eksempel er i Bergen, hvorfor ikke ta turen til Brushytten, hvor de serverer god og spennende mat? Hvis du ikke er i Bergen, så kan du jo finne oversikt over lokaleide restauranter og spisesteder i området.

Hva med å se etter en lokal foodtruck når du er ute og spaserer i de nye skoene dine? Det finnes en rekke oversikter hvor du kan finne ut hvor din nærmeste foodtruck her. Da kan du ta en liten gåtur og få med deg noen venner til å prøve ut maten!

Bruk lokalmiljøet

Noe som mange ikke tenker på er alle spisestedene som finnes der man bor. Den beste måten å oppdage disse på er å gå seg en tur. Kanskje du finner et nytt favorittsted? Det å kose seg med mat er også utrolig viktig for livsgleden!

Det finnes dessuten en rekke steder som arrangerer matfestivaler, som du også kan besøke.

Husk at det bare er fantasien som setter grenser på hvor du kan gå med de nye skoene dine! Det mange tenker er at man må dra til utlandet for å ha en fantastisk matopplevelse, men dette stemmer ikke. Det finnes rett utenfor din egen dør. Så ta på de nye skoene dine fra NA-KD og nyt utforskningen. Det er vi sikre på at du kommer til å gjøre!

Hva er ditt beste tips til å dra på en kulinarisk reise? Har du kanskje noen hemmeligheter du vil dele med oss i Bolivar?

Leave a Reply