Forskjellige sko til forskjellige situasjoner

Det er få ting som er så kjedelig som å få gnagsår når man er ute og går. Det gjelder uansett om man trasker timesvis i urbane omgivelser i Oslo eller New York, eller om man legger ut på fjelltur. For å gnagsår bør man alltid investere i god sko, det er spesielt viktig å sjekke at skoene har gode såler. Men kanskje enda viktigere er det å gå inn skoene før man skal inn på tur, det er nemlig slik at man har størst sannsynlighet for å få gnagsår de første gangene man bruker skoene.

Enkelt å handle sko på nettSpice Girls' 90-tallsmote er tilbake!

De siste årene har det blitt mer og mer populært å kjøpe sko på nett. Dette er lett å forstå. Ikke bare er utvalget på nett enormt, og man garantert finner sko man liker, man kan også prishoppe mellom forskjellige nettbutikker. De fleste nettbutikker i dag tilbyr også gratis frakt og retur. Det betyr at du helt enkelt kan sende skoene tilbake til nettbutikken hvis de ikke skulle passe, eller du ikke liker de like godt i virkeligheten som på bildet. Man kan kjøpe alle slags typer på sko på nett, fra sneakers til bunad- og ballerinasko. Mange butikker vil ha salg fra tid til annen, slik at man kan finne virkelige gode tilbud. Dette gjelder spesielt hvis man er villig til å kjøpe sko utenfor sesong. Det finnes også nisjébutikker for folk men ekstra store, eller ekstra små, føtter. På nettet finner man garantert de skoene man ønser seg.

Årets trender i skobutikken

Det er mange steder man kan lese seg opp på forskjellige trender, om det er på blogger eller i magasiner. Men stadig flere tar øynene fatt når de skal finne ut av hva som er populært, for eksempel gjennom å se gjennom Instagram, eller bare ved observere hva stilsikre jenter på gata i Oslo har på føttene. Ett sted man er garanterer å møte på de heteste trendene, også på skofronten, er Øyafestival. Og i år på Øyafestivalen kom 90-tallet tilbake. 90-tallet er veldig populært i moteverden nå, invester i merker som Adidas, Calvin Klein og Fila, eller bli inspirert av å se på gamle bilder av Spice Girls. Mange som vokste opp på 90-tallet vil nok riste på hodet av den nye trenden, men for den yngre generasjonen er dette det hotteste akkurat nå. Det var faktisk også et par gamle 90-tallshelter som spilte på årets Øyafestival, noe mange var veldig glade for.

Leave a Reply