Når du vil føle deg naturlig

Naturen er viktig for mange, både når et kommer til levesett, kosthold og kropp. Men selvsagt betyr ikke dette at du trenger å leve som i steinalderen for å føle deg naturlig. Ofte handler det om de små valgene du tar i hverdagen, for eksempel når det kommer til maten du velger å kjøpe eller hvilke klær du ender opp med å ta med hjem.

Gå for det naturlige

Prosessert mat, altså mat som er bearbeidet, er ikke like sunn som råvarene den kommer fra. Skal du spise naturlig, bør du derfor velge råvarene. I stedet for potetmos kan du koke potet, i stedet for å drikke juice, kan du spise frukten som den er. Da får du også i deg fiber og mettende fruktkjøtt, ikke bare selve fruktsaften, Og i stedet for fiskepinner kan du servere fisk. Velg økologisk dersom du ønsker det, men norsk frukt og grønt inneholder generelt veldig lite sprøytemiddelrester og andre giftstoffer. Du kan dermed trygt spise grønnsaker. Kanskje du til og med velger å dyrke noen selv.

Naturlig kroppspleie

Når det kommer til kroppspleie, er det mye du kan gjøre for å bli mer naturlig. Du kan for eksempel lage egne ansiktsmasker av mat. Du kan bruke agurkskiver, yoghurt eller andre ingredienser for å lage helt naturlige masker. Vil du ha myk hud, kan du tilsette litt melk i badevannet, slik Kleopatra gjorde. Det er til og med mange hageplanter og ville planter som kan brukes til hudpleie. Tilsett kronblader av roser i badevannet, eller lag ditt eget rosevann til hudpleien eller til bruk i maten. Roser kan også spises, og det er flere andre planter du kan lage saft og geleer av.

Naturlige anatomiske implantat

Hvis du vil føle deg naturlig, er det også lurt å velge anatomisk implantat ved brystoperasjonen. Dråpeformede implantater gir deg det naturlige brystutseendet du alltid har ønsket deg, og får deg til å føle deg vel. Du finner alt du trenger å vite om anatomisk implantat på nettsiden til Motiva. Her finner du også tips og råd til hvordan du forbereder deg før operasjonen og hvordan du tar best mulig vare på deg selv etterpå. Det gjelder blant annet å slappe av og ta det med ro en stund, og det skader heller ikke å spise naturlig sunn mat og være ute i frisk luft.

Naturmaterialer i klær

Klær av naturmaterialer er bedre for klimaet, men det blir aldri miljøvennlig å kjøpe flere klær enn du trenger. Tenk gjennom hva du faktisk trenger, og om du allerede har klær som du kan bruke. Vil du spise naturlig og sunn mat i framtiden, må naturen tas vare på, og det handler blant annet om å redusere forbruket. Insekter og ville blomster er også helt avgjørende for at naturen skal klare seg. Uten insektene dør fuglene, men også mange av matplantene våre er helt avhengige av insekter. Bidra til en bedre verden gjennom å ta vare på insektene og ved å gjøre naturlige, sunne valg. Sunn mat og nok mat er ingen selvfølge, derfor bør du verdsette muligheten til å spise deg mett på naturlige råvarer.

Leave a Reply