Sunn og god mat

Det at man spiser mat som er sunn betyr ikke at man ikke kan spise mat som er god. Det å spise god mat er viktig for å opprettholde lysten til å lage mat og det å spise sunn mat er viktig for at kroppen skal fungere.

Prøv noe nytt

Det å dra på tur for å finne ingredienser kan være spennende, spesielt hvis du har en nyvasket bil og du har brukt rabattkode fra Eurodel. Det å dra rundt til lokale butikker og finne ingredienser som du ikke har prøvd før, kan også bli et eventyr.

Prøv en ingrediens på en annen måte

Noe som er viktig er å utvide horisonten din. Dette gjør at du stadig kan finne nye retter du elsker! Hvis du for eksempel elsker søtpotetfries, hvorfor ikke prøve deg på bakt søtpotet? Dette er litt sunnere, men utrolig godt. Da kan du ta på den toppingen som du liker best, som for eksempel mais, bønner, avocado eller tomat. Dette er bare noen få eksempler på hvordan du kan leve et sunnere liv.

Spis mer grønnsaker

Det å prøve å tilberede grønnsaker på nye måter er også veldig givende. Det får ut forskjellige smaker i grønnsakene. Hvis du er vant med å spise kokte gulrøtter, hvorfor ikke prøve å bake dem i ovnen? Da får de en helt annen smak.

Det er bare du som kan sette grenser for hva du vil prøve å gjøre på kjøkkenet, men les gjerne mer på vår blogg om hvordan du kan utvide din horisont og spise enda sunnere enn du allerede gjør. Det kan da ikke skade å spise litt ekstra deilige grønnsaker, kan det vel?

Leave a Reply