Kähler – keramikk i mange former

Historien til det danske keramikk merket Kähler går helt tilbake til 1839, der Herman Kähler startet produksjonen av den kjente keramikken i alle mulige nyanser og modeller. Selv om Kähler går langt tilbake i historien, har de den seneste tiden blusset opp på markedet. Dette kan kanskje skyldes nye tiltak som nye produktserier og restauranter rundt omkring i Danmark.

 

Et utall av stilarter
Kähler har et ganske bredt sortiment, som hele tiden blir større. Kählers designere er prisnominerte designere, som tenker innovativt og setter sitt merke med sin kunstneriske identitet. Det ser vi på produktene som spenner vidt fra fargerike vaser til det klassiske spisestellet Hammershøi.

 

Omaggio – striper i fine farger
Kählers Omaggio serie inneholder blant annet vaser og lysestaker, i hvit keramikk med striper i flere farger – som er håndmalt. Du finner helt sikkert noe som passer inn i ditt hjem, sammen med resten av ditt interiør. Omaggio er fint i serier av flere produkter, men kan også fungere veldig fint alene. Omaggio er Kählers absolutt bestselger og har du allerede Omaggio i hjemmet ditt er serien perfekt å gi i gave.

 

Litt hverdagsluksus må man ha
Nå som vinteren nærmer seg og det blir mørkt i krokene, kan det være koselig med en tent peisovn og levende lys. Kählers Urbania serie, er små hvite keramikkhus, der du kan sette i telys, som pynter fint på hyllene rundt i huset. Du kan også pynte bordet med en flott vase med friske blomster, hvis dere får besøk eller hvis dere rett og slett bare vil ha det litt fint i hverdagen. Det er de helt små tingene, som kan gjøre den store forskjellen.

 

Gi middagen det lille ekstra
Kähler designer både tallerkener og bestikk. Både i klassisk hvitt design eller i flotte farger. Bestikket er stilrent og klassisk og er fint både i hverdagen og til finere begivenheter.

 

Julen nærmer seg
Kählers produkter kan brukes hele året, men har også en helt egen juleserie. Enten i form av den populære Omaggio seriens julekuler eller flott lystilbehør fra Nobili serien. Blir du glad for pynten, kan du lett ha det framme etter jul også på grunn av det klassiske og nøytrale designet.

 

Kähler på nett
Du trenger heldigvis ikke å dra til Danmark for å få tak i Kähler produktene. Det selges i flere butikker i Norge og flere steder på nett.

Siden Kähler har så stort sortiment, finner du helt sikkert noe som passer til deg. Du finner Kähler produkter her.

 

Finner du ikke noe nå, kan du heldigvis trøste deg med, at Kähler hele tiden kommer med nye designobjekter – så det går sikkert ikke lenge før du finner din drømmestake eller vase.

Leave a Reply