Siste mote i klokker

Klokker er definitivt et tilbehør som har kommet for å bli. De fleste, både menn og kvinner har gjerne mer enn et armbåndsur. Vi har en variant til hverdags og en annen til fest. Visste du at søsteren til Napoleon fikk verdens første armbåndsur i gave?

 

Klokken – En del av antrekket
Klokker har blitt en del av antrekket. Til tross for at den evig tilstedeværende mobilen også holder oss oppdatert på tid og dato, er klokken et smykke vi bruker for å understreke stilen. For menn er klokken ofte en viktig detalj i antrekket og her går dagens mote på store, maskuline armbåndsur, gjerne med litt ekstra funksjoner. De fleste menn liker teknologi, og en hverdagsklokke som også kan brukes til trening har vært en stor hit de seneste år. Til fest er det fremdeles den klassiske stilen som gjelder.

 

Motehus med egne kolleksjoner
Klokker har blitt en vesentlig del av motebildet og hvert år kommer også de store motehusene ut med egne kolleksjoner. Merker som Hugo Boss og Michael Kors og Cartier er velkjente for sine lekre, klassiske og tidløse armbåndsur. Det å eie en klokke herfra er høyt opp på listen til mange fashionistaer. Men, skal du virkelig slå til og skaffe deg et armbåndsur fra øverste hylle er det Rolex som gjelder. Rolex har vært et varemerke siden 1908 og er fremdeles regnet som verdens beste urmerke.

 

Stort utvalg av klokker på nettet
Klokker365 er en nettbutikk som tilbyr et stort utvalg av klokker. Da kan du sitte hjemme i fred og ro, og finne den klokken som passer deg, din stil og ditt behov. Verdens mest berømte agent, James Bond, er en svoren tilhenger av armbåndsur fra det sveitsiske merket Omega, men for alle oss andre finnes det mange varianter å velge mellom. Du kan velge deg et med digitalt ur eller med tallskive. Du finner armbåndsur med både store urskiver, lærrem og et fargeutvalg som følger moten.

 

Klokkens historie i korte trekk
Det er Sveits som er berømt for sine urverk av høy kvalitet og klokkemerker som blant annet Rolex og Omega. Før i tiden var det lommeuret som gjaldt. Det lå stor prestisje i å eie et slikt lommeur, og den daglige opptrekkingen av urverket var en egen liten seremoni. Armbåndsuret som sådan ble populært under første verdenskrig, da soldatene trengte en rask måte å sjekke tiden på. Det nyttet jo ikke å fomle etter lommeuret, når kulene suste rundt ørene dine! Angrepene ble utført etter en tidsplan og dermed var masseproduksjon av klokker en nødvendighet.

 

Hold øye med tiden med et moteriktig tilbehør
I dagens samfunn er mange av våre aktiviteter styrt av tiden. Derfor er det rett og slett nødvendig å ha mulighet til å holde øye med nettopp tiden, så man ikke kommer for sent eller for tidlig til sine gjøremål. Da er det fint at klokker kommer i mange varianter og utgaver, slik at du kan finne en eller flere som passer til nettopp deg. Selv om den er nødvendig, skader det jo ikke at den er kul! Dagens store utvalg gjør det også mulig å velge armbåndsur, som passer forskjellige anledninger.

 

Pynt opp håndleddet med et vakkert smykke
Klokker kommer i flere stiler. De lekre detaljene gjør armbåndsur til det reneste smykket. Hverdag, fest, fritid; alle begivenheter krever ulike ur. Det store utvalget finner du på nettet, der du enkelt kan klikke hjem de som faller i smak.

Leave a Reply