Slik innreder du hjemmet ditt i skandinavisk stil

 

Den skandinaviske stilen har gjort seg bemerket i både innland og utland. Den kjennetegnes gjerne ved moderne kvalitet og et lekent design. La deg inspirere av mulighetene, og finn designet som passer for akkurat deg og ditt hjem. Her kommer noen tips om hvordan du kan innrede hjemmet ditt i skandinavisk stil.

Det er først og fremst ditt hjem

Det viktigste å huske på er at ditt hjem skal passe deg og din hverdag. Det er her du tilbringer store deler av dagene dine, så unn deg selv et hjem du er fornøyd med. Det skal ikke nødvendigvis så mye til for å få et flott resultat. La deg inspirere av andre gjennom interiørblader og sosiale medier, og sett sammen dine favoritter til en unik og personlig stil. Husk at det ikke finnes noen fasit på hva som skaper et flott hjem, så prøv deg frem og eksperimenter gjerne med nye kombinasjoner og løsninger.

Dette kjennetegner en skandinavisk stil

Møbler og linjer er gjerne rene og stilfulle. Dette er en stil som er svært glad i kontraster, både mellom svarte og hvite toner, og ved bruk unoliving-til-bolivar-noav ulike materialer. Interiøret leker med det moderne og utforsker nye former og kombinasjoner. Møblene fungerer i stor grad som dekorasjon i seg selv, og man bør derfor gi dem rom til å stråle. Unngå for mange gjenstander som konkurrerer om oppmerksomheten. Trekk gjerne naturen inn i hjemmet ditt gjennom bruk av materialer som sten og tre, og dekorer med sprekt tilbehør som bryter med det nøytrale.

Finn møbler som passer for deg

Det finnes et hav av muligheter dersom du ønsker å innrede hjemmet ditt i en skandinavisk stil. Det lønner seg å se på å se på nettbutikken iving.no dersom du er på utkikk etter nye møbler. Her finner du et bredt utvalg av over 3000 møbler. Du kan finne noe for alle hjem og alle rom, uansett om du er på utkikk etter et praktisk- eller et dekorativt møbel. Hjemmet ditt er for deg og din hverdag, men glem ikke at også funksjonelle møbler kan være stilfulle og flotte. La ikke en hektisk hverdag gå på bekostning av hjemmets utstråling og velvære.

Tilbehør for enhver stil

Dersom man ønsker litt mer mønster og farger inn i rommet kan gulvtepper, puter, bilder og hyller være smarte løsninger. Dersom man heller ønsker en minimalistisk stil kan lamper og speil være gode tilbehør. Velg gjerne noen få utvalgte gjenstander med kreative og vakre design. Trekk det skandinaviske designet over i pyntegjenstandene eller bland inn elementer fra andre stiler du liker. Pass bare på at det ikke blir for mange gjenstander i ett rom. Gi heller hver gjenstand muligheten til å vise igjen i rommet.

Du kan handle hjemmefra

Dersom du er interessert- og glad i skandinavisk design vil vi oppfordre deg til å titte innom nettbutikken til unoliving.no. Nettbutikken har mange kreative design fra en rekke kjente designermerker. Ikke vær redd for å leke deg med ulike materialer og geometriske former i hjemmet. La mulighetene inspirere deg og sett sammen ditt eget unike hjem. Spar tid ved å handle på nett, og nyt også et større sortiment enn om du ville besøkt en vanlig møbelbutikk. Unoliving leverer også varene hjem til deg, i tillegg til at de tilbyr 14 dagers åpent kjøp.

Hold det enkelt

Gå gjerne for en ren og stilfull base, og bygg så på med det du selv måtte ønske. Material og former kan gjerne stå i kontrast til hverandre, men pass på at det ikke blir for mange gjenstander i hvert rom. Bruk gjerne store møbler som fokuspunkter og mindre pyntegjenstander for å tilføre farge og mønster.

Leave a Reply